16h
LLIBRERIA L'ÀMBIT
Intervindran:
Aquesta novel·la narra en clau d’humor els fets esmentats, a través d’una família ramadera catalana que es veu afectada per l’abolició, alhora que ens mostra el rerefons polític i identitari dels arguments de les dues parts enfrontades, els protaurins i els antitaurins. Per mitjà de personatges, situacions i diàlegs que evoquen l’atmosfera de les comèdies teatrals del segle XIX i primers anys del segle XX, Cor de brau parla de valors universals i ens recorda que el grau d’humanitat d’un poble es mesura pel respecte amb què tracta els animals.
VÍCTOR ALEXANDRE: “He escrit aquest llibre per fornir d’arguments les persones que defensen els drets dels pobles i els drets dels animals –de tots els pobles i de tots els animals– i per fer reflexionar aquelles que pensen que els animals i alguns humans estan al servei d’altres humans”.
Editorial Columna, 18€
Dra Núria Querol, fundadora del Grup per a l'Estudi de la Violència a Humans i Animals, membre de la Comissió per la Lluita contra la Violència Familiar i de Gènere de Sant Cugat i estudiosa de la relació entre el maltracte a animals i la violència masclista.
Anna Mulà, promotora de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) antitaurina PROU.
Una crítica irònica al voltant de l'abolició de les curses de braus a Catalunya.
Text de contraportada
L’abolició recent de les curses de braus aprovada pel Parlament de Catalunya és un fet d’una transcendència extraordinària. El mateix dia de l’abolició, Catalunya va aparèixer a tots els noticiaris del món i l’endemà se’n van fer ressò les portades de la premsa internacional. Mai abans una acció legislativa interna catalana havia generat una expectació i una admiració tan grans ni tampoc reaccions tan ferotges com les d’alguns mitjans espanyols.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada