Concurs FotoLiterari

Concurs fotoliterari

Què m’enamora de Benicàssim?

La LLIBRERIA L’ÀMBIT us convida a participar en aquest concurs fotoliterari . Les persones concursants hauran de fer una fotografia d’algun racó de Benicàssim “que els enamore” acompanyada d’un text que descriga què els suggereix la imatge, els sentiments que els provoca, què els evoca, etc.


PARTICIPANTS

El concurs està obert a qualsevol persona major de 16 anys que vulga participar i accepte les bases. Els treballs s’han de presentar a títol individual. Cada participant només pot presentar un treball que ha de ser inèdit (tant la fotografia com el text).

JURAT

El jurat està format pel personal de la llibreria i professionals del món de l’ensenyament, la imatge, els joves, els seniors, el teixit associatiu, etc.

PREMI

Hi haurà un únic premi al millor treball presentat, consistent en un val de 100€ a gastar en llibres de la LLIBRERIA L’ÀMBIT. Es valorarà l’originalitat i la singularitat del text i la fotografia.

DRETS

Els participants cedeixen els drets sobre els textos i les imatges a la LLIBRERIA L’ÀMBIT.

La participació en aquest concurs suposa la plena acceptació de les bases.

FORMAT

El text, escrit en valencià, ha de tindre una extensió màxima de 100 paraules, amb lletra mida 12. Les fotografies hauran de ser mida 10 x 15cm. Els treballs es presentaran en una cartolina (o paper fotogràfic o similar) DIN A4 d’un mínim de 130g. Aniran en un únic full on apareixerà primer la fotografia i baix el text.

TERMINI I LLIURAMENT DELS TREBALLS

El termini d’admissió dels treballs és el dissabte, 24 de novembre de 2012, 13h.. Els treballs s’han d’enviar per correu electrònic a: llibrerialambit@gmail.com o lliurar-los presencialment a la Llibreria l’Àmbit, C/Mestre J. Segarra, 3B de Benicàssim (horari de 10 a 13.30h i de 17 a 20.30h). En tots els casos s’ha d’indicar el nom i cognom de l’autor, telèfon, adreça electrònica i títol de l’obra.

ACTE DE LLIURAMENT DEL PREMI

El lliurament del premi es farà el divendres 30 de novembre de 2012, Dia de les llibreries, a les 19h a la Llibreria l’Àmbit. En aquest acte s’exposaran els treballs presentats i es lliurarà el premi a la persona guanyadora.

Els treballs romandran exposats a la llibreria l’ÀMBIT per un període mínim de 15 dies, i es publicaran al blog de la llibreria.

Per a més informació:

LLIBRERIA L’ÀMBIT
Mestre Segarra, 3B.
Tel. 964 300 972
llibrerialambit@gmail.com