13 de juny 2015

Hem canviat de nom, vos presentem NOVIEMBRE

Benvinguts a Noviembre

Vos presentem el nostre nou projecte: NOVIEMBRE (i vos redirigim al nostre nou blog: http://librerianoviembre.blogspot.com.es)

 Benvinguts!

 El poema “Ara mateix" de Miquel Martí i Pol del llibre "L'Àmbit de tots els àmbits" va donar nom a la nostra llibreria fa deu anys, i dia a dia ha inspirat i encoratjat la nostra feina. Ha estat un temps d'aprenentatge de què significa ser llibreter, un temps en què ens hem sentit acompanyades per vosaltres, els lectors.
Ara iniciem una nova etapa i un nou temps d'aprenentatge amb la nostra llibreria online (que anem construint a poc a poc) i que requeria un nom nou: Librería Noviembre.
Noviembre és un doble homenatge: primer als colors, olors, sensacions, en fi, del mes que ens va veure nàixer, i segon a la novel•la Novienvre de Luis Rodríguez, que amb permís de l'autor hem escrit sense faltes d'ortografia.
L'objectiu segueix sent el mateix: donar el millor servei utilitzant les ferramentes que estan al nostre abast i seguir oferint, com va dir el nostre estimat editor Jaume Vallcorba, "aquells llibres que fan el nostre món poèticament habitable".
Ens seguim veient en el mateix espai del carrer Mestre Segarra de Benicàssim, en librerianoviembre.com o en info@librerianoviembre.com