12 de nov. 2014

Presentació del DVD "Tot ho fem de broma"



Un espectacle realitzat pels alumnes de l’IES Violant de Casalduch, amb l’impuls del professorat de música, que assistiran a la presentació: Elena Llopis, Edu Roselló i Jordi Villarroya.

Aquest musical és el fruit de l’esforç, d’un treball dur, fet en hores extraescolars, que any rere any uneix professorat i alumnat en un projecte comú. En anys anteriors, els espectacles van ser “Fills de Kassim” i “Èrik”.

“Tot ho fem de broma” ens presenta la problemàtica en les relacions socials entre adolescents. Comença un nou curs i amics i companys es retroben a l’Institut amb alegria. Però la convivència, aparentment tranquil•la, prompte començarà a tambalejar.

Divendres, 14, a les 19h, presentem el DVD que es va gravar al Teatre de Benicàssim el 13 de juny.
Aquest espectacle també forma part del projecte” Com Sona l'Eso”. Un un projecte nascut l'any 2000 amb l'entusiasme d'alguns professors i professores de música valencians que exercien la seua tasca docent al País Valencià, Catalunya i les Illes Balears. Aquest entusiasme els va espentar a unir les propostes que treballaven en l'aula per a donar a conéixer tot el que es podia aconseguir amb alumnes de qualsevol condició social, cultural i de nivell acadèmic amb el comú denominador d'una matèria a la qual, sovint, se li minva importància: la música.

Cada any, se celebra una trobada on alumnes i professorat actuen en comú, intercanvien experiències i participen en un espectacle que reueix més de 1000 intèrprets.

En voleu saber més?
Ací teniu un vídeo de mostra.